Angajam Modele videochat !

  • Angajam fete, cupluri si baieti. Modele Videochat face angajari, iti punem la dispozitie doua metode de lucru, poti opta pentru a lucra de la studio sau de la domiciliu, in ambele cazuri vei avea parte de comisioane substantiale. Studioul se afla in centrul Bucurestiului oferind un acces lejer din orice parte a orasului. Fiecare post de lucru este amenajat corespunzator cu pat de mijloc, lumini speciale, camera video performanta etc. Oferim seriozitate, curatenie si discretie. Studioul este amplasat intr-o vila cu doua etaje recent decorata.

  • Daca doresti sa te angajezi din studio nu ezita, contacteaza-ne. Vom stabili de comun acord un interviu in care iti va fi prezentat studioul si echipa noastra, dupa aceea ti se va explica pe larg ce implica activitatea de videochat. La sfarsitul interviului decizia iti apartine, noi vom face tot posibilul sa te simti alaturi de noi ca intre cei mai buni prieteni ai tai.

  • Pentru a te angaja de la domiciliu in cadrul firmei noastre trebuie sa demonstrezi ca ai varsta minima implinita de 18 ani printr-o copie scanata a buletinului sau pasaportului, pe langa asta vor fi necesare 10 poze sexy care sa nu includa nuditate, o poza tip portret si o poza cu chipul si buletinul pentru a se putea vedea atat fata cat si datele din buletin. Pentru detalii privind pozele si actele necesare te rugam sa ne contactezi.

  • ModeleVideochat.Comva ofera o platforma stabila in continua dezvoltare, alaturate echipei noastre si beneficiaza de toate instrumentele noastre de promovare pentru a ajunge un model de top.

Asistenta Online


Echipa noastra iti sta la dispozitie pentru detalii si intrebari online prin chatul din partea dreapta jos a site-ului cat si offline la numerele de telefon afisate 24/24 sau pe mail la adresa modele.videochat@yahoo.com

telefon firma  0722.122.916
telefon firma  0767.528.272

Conditii de angajare

Angajam Fete, Cupluri si Baieti !

- Varsta minima 18 ani.

- Cunostinte medii de limba Engleza.

- Cunostinte elementare PC.


ModeleVideochat.Com Te Angajeaza ! Daca ai varsta implinita de 18 ani, cunosti limba engleza la nivel comunicativ si doresti sa lucrezi intr-un studio de videochat profesional si legal, te rugam sa ne contactezi. Nu mai astepta Angajeaza-te Acum !
Avantajele Colaborarii

  • Iti oferim conditii optime de lucru in studioul nostru situat ultracentral.
  • Vei beneficia de camere video performante ce iti vor mari castigurile garantat.
  • Iti oferim camere de lucru cu decoruri variate pentru castiguri cat mai mari.
  • Ai parte de un program de lucru flexibil adaptat nevoilor tale.
  • Cadouri si bonusuri indiferent de castigurile pe care le vei avea.
  • In studioul nostru vei avea parte de un colectiv competitiv si motivant.