Angajari Modele Videochat

Angajari modele videochat

Angajam Modele Videochat !

Angajam fete, cupluri si baieti. Modele Videochat face angajari, iți punem la dispoziție doua metode de lucru, poți opta pentru a lucra de la studio sau de la domiciliu, în ambele cazuri vei avea parte de comisioane substanțiale. Studioul se afla în centrul Bucureștiului oferind un acces lejer din orice parte a orașului. Fiecare post de lucru este amenajat corespunzător cu pat de mijloc, lumini speciale, camere video performante etc. Oferim seriozitate, curățenie și discreție.


O sa reusesti

Angajari studio videochat

Angajare din Studio

Dacă dorești să te angajezi din studio nu ezita, contactează-ne. Vom stabili de comun acord un interviu în care iți va fi prezentat studioul și echipa noastră, după aceea ți se va explica pe larg ce implica activitatea de videochat. La sfârșitul interviului decizia iți aparține, noi vom face tot posibilul să te simți alături de noi ca intre cei mai buni prieteni ai tai. Studioul este amplasat într-o vila pe 3 nivele recent decorată.


Angajari videochat Domiciliu

Angajari la Domiciliu

Pentru a te angaja de la domiciliu în cadrul firmei noastre trebuie să demonstrezi că ai vârsta minimă împlinită de 18 ani printr-o copie scanată a buletinului sau pașaportului, pe lângă asta vor fi necesare 10 poze sexy care să nu includă nuditate, o poză tip portret și o poza cu chipul și buletinul pentru a se putea vedea atât fața cât și datele din buletin. Pentru detalii privind pozele și actele necesare te rugam să ne contactezi.


Studio foto personal

Poze Profesionale

Modelele noastre din studio și de la domiciliu beneficiază periodic de ședințe foto profesionale, acestea realizându-se de regulă in hoteluri de lux, vile excentrice și alte zone VIP. Folosim doar aparatura profesională, pozele fiind ulterior prelucrate de un expert în Photoshop pentru a ne asigura că furnizam cele mai profesionale albume.

Cel mai tare job

Iți promitem că nu vei regreta angajarea în acest domeniu. Exista un moment în viată când trebuie sa spui: "stop, nu trebuie să mă chinui pentru bani!" Te-ai născut sa trăiești, să petreci, să vizitezi, să evoluezi și acest lucru nu îl poți face lucrând 10 sau 12 ore într-un loc de munca obișnuit în care oricât ai lucra nu iți vei îndeplini visele. De aceea te invitam să ne cunoști și să iți arătam cât de ușor poți face bani alături de noi! Avem o experienta de peste 10 ani în aceasta ocupație, colaboram doar cu trainei experimentati și dezvoltam mereu idei de marketing.