Castiguri si metode de plata!

 • Castigurile din videochat variaza de la o persoana la alta: in functie de abilitatile modelului (puterea de convingere, seriozitate, cunostintele de limba engleza/franceza, dinamism). Atat modele din studio cat si de la domiciliu au realizat ca este foarte important felul in care apar in fata camerei, o zi posomorata fara chef nu va aduce mari profituri, de aceea insistam ca toate modelele noastre sa isi ia o pauza ori de cate ori simt nevoia.

 • Plata banilor se va acorda la zi sau bilunar pe data de 10 si 25, astfel incat banii care ii face modelul in perioada a-I-a 1-15 ii va primi pe 25 iar ce face in perioada a-II-a dupa 16-sfarsitul lunii ii va primi pe 10, luna urmatoare. Modelele care lucreaza din studio au posibilitatea de a primi banii la zi sau la doua saptamani. Pentru modelele de la domiciliu plata se va efectua prin virament bancar pe datile de 9-10 si 24-25.

 • Comisionul care ti se ofera in cadrul firmei noastre este urmatorul: daca optezi sa lucrezi de acasa procentajul tau va fi de 75% din tot ceea ce faci cu posibilitatea de a lua inca 5% pe viitor. Daca optezi sa lucrezi de la studio, procentajul tau este de 50,60,70% din tot ceea ce faci, comisionul difera in functie de banii pe care ii faci. Pentru a intelege mai bine cum functioneaza sistemul procentual te rugam sa iei legatura cu un admin din casuta destinata asistentei online din josul paginii.

 • Modelevideochat.com iti ofera transparenta maxima in privinta banilor, de aceea poti oricand sa iti verifici banii facuti pe fiecare site. De asemenea iti garantam ca vei ajunge sa castigi intre 800 si 4000 Euro lunar, fara un efort prea mare.

Alege Modele videochat !

  Primesc comision daca va recomand?
  Daca lucrezi in cadrul firmei noastre si te simti bine alaturi de noi trebuie sa sti ca oferim 100$ pentru fiecare persoana recomandata de tine, de asemenea poti alege sa primesti 5% din tot ce face modelul adus de tine pe viata.
  Exista si Bonusuri?
  ModeleVideochat.com ofera bonusuri in functie de nivelul fiecarui model astfel incat la angajare si la prima mie de dolari sau euro facuta de model acesta primeste inca 5%. De asemenea avem pentru modelele care acumuleaza 500 de unitati camere web logitech c-310. Cu mai multe detalii privind bonusurile si comisioanele te rugam sa ne contactezi.
Intrebari Frecvente

Asistenta Online


Echipa noastra iti sta la dispozitie pentru detalii si intrebari online prin chatul din partea dreapta jos a site-ului cat si offline la numerele de telefon afisate 24/24 sau pe mail la adresa modele.videochat@yahoo.com

telefon firma  0722.122.916
telefon firma  0767.528.272

Conditii de angajare

Angajam Fete, Cupluri si Baieti !

- Varsta minima 18 ani.

- Cunostinte medii de limba Engleza.

- Cunostinte elementare PC.


ModeleVideochat.Com Te Angajeaza ! Daca ai varsta implinita de 18 ani, cunosti limba engleza la nivel comunicativ si doresti sa lucrezi intr-un studio de videochat profesional si legal, te rugam sa ne contactezi. Nu mai astepta Angajeaza-te Acum !
Avantajele Colaborarii

 • Comisioane ce cresc pana la 80% in functie de evolutia ta.
 • In colectivul nostru vei fi tratat egal ca restul modelelor.
 • Iti oferim conditi igienice si posturi separate de lucru.
 • Ai asigurat vestiar propriu unde vei putea tine lucrurile personale.
 • La noi ai parte de cadouri de sarbatori si zile onomastice.
 • Spatiu de odihna special amenajat unde sa te recreezi.