Castiguri Modele Videochat

Castiguri Videochat

Cat castigi din videochat

Castigurile din videochat pot fi nelimitate și variază de la o persoană la alta: în funcție de abilitățile modelului (puterea de convingere, seriozitate, cunoștințele de limba engleza, dinamism). Atât modele din studio cât și de la domiciliu au realizat că este foarte important felul în care apar în fata camerei, o zi posomorâta fără chef nu va aduce mari profituri, de aceea insistăm ca toate modelele noastre să își ia o pauza ori de cate ori simt nevoia. Alături de noi nu vei simți presiune, reguli absurde, amenzi sau alte neplăceri.


Domiciliu vs Studio

Comision domiciliu si studio

Cele mai mari procente din tară se aloca în felul următorul: dacă optezi să lucrezi de la domiciliu procentajul tău va fi de 75% din tot ceea ce faci cu posibilitatea de a lua încă 5% pe viitor. Dacă optezi să lucrezi din studio, procentajul tău este de 50/55/60% din tot ceea ce faci, comisionul diferă în funcție de banii pe care ii faci.


Nu iti bate capu

Plata banilor

Plata banilor

Studio: Modelele din studio pot alege să primească banii cash la zi, saptamanal, bilunar sau pe card.

Domiciliu: Modelele care lucreaza de la domiciliu pot alege să primească banii cash sau card, saptamanal sau bilunar pe data de 10 si 25.


Hai si tu!
Hai si tu sa faci bani

Iți oferim transparență maximă în privința banilor, de aceea poți oricând sa iți verifici banii făcuți pe fiecare site. Suntem convinși ca vei ajunge să câștigi intre 2000 si 20000 Euro lunar, fară un efort prea mare. Depășește bariera impusă de societate și visează cu ochii deschiși la câștiguri nelimitate din activitatea de videochat.