Legalitatea Activitatii de Videochat !

  • Videochat care de asemenea in limba romana se traduce video-conferinta este reglementată de legea 196/2003 privind prevenirea şi combaterea pornografiei, completată de legea 496/2004. Activitatea este permisă atât timp cât nu lezează demnitatea persoanei, a pudorii şi a moralităţii publice.

  • Persoanele care lucreaza intr-o firma legala de videochat nu incalca nici o prevedere stabilita de lege. Modelul este liber de a-si alege locatia de munca: studio sau domiciliu. In ambele cazuri studioul de videochat nu are dreptul de a obliga modelele sa presteze o activitate deplasata sau impotriva vointei acestora.

  • Site-urile cu care colaboram respectiv pe care modelele noastre isi desfasoara activitatea sunt inregistrate legal in tara in care au sediul (in cazul nostru America si Canada). Acestea au un sistem antifrauda foarte bine pus la punct, de aceea nu va exista niciodata riscul ca bani sa nu ajunga in conturile voastre la timp.

  • Conform legii modelul care lucreaza intr-un studio de videochat trebuie sa aiba varsta implinita de 18 ani. De asemenea tot conform legii in incinta studioului de videochat nu au acces minori.Alege Modele videochat !

Ma pot angaja daca nu am buletin ?
Actele necesare pentru angajare sunt buletinul sau pasaportul, cu acestea se pot creea toate site-urile de lucru, in cazul in care nu detineti nici unul din cele doua va puteti angaja cu permisul de conducere insa cu acest act nu va putem creea toate conturile necesare.
Exista limita de varsta ?
Toate persoanele care doresc sa lucreze in acesta activitate trebuie sa aiba varsta de 18 ani implinita. Nu exista o limita de varsta in cazul fetelor si al cuplurilor insa in cazul baietilor limita maxima este de 35 de ani.
Intrebari Frecvente

Asistenta Online


Echipa noastra iti sta la dispozitie pentru detalii si intrebari online prin chatul din partea dreapta jos a site-ului cat si offline la numerele de telefon afisate 24/24 sau pe mail la adresa modele.videochat@yahoo.com

telefon firma  0722.122.916
telefon firma  0767.528.272

Conditii de angajare

Angajam Fete, Cupluri si Baieti !

- Varsta minima 18 ani.

- Cunostinte medii de limba Engleza.

- Cunostinte elementare PC.


ModeleVideochat.Com Te Angajeaza ! Daca ai varsta implinita de 18 ani, cunosti limba engleza la nivel comunicativ si doresti sa lucrezi intr-un studio de videochat profesional si legal, te rugam sa ne contactezi. Nu mai astepta Angajeaza-te Acum !
Avantajele Colaborarii

  • Angajare pe loc cu posibilitatea de a incepe munca in maxim 2 zile.
  • Promptitudinea salariului in zilele de plata, iar pentru modelele din studio la zi.
  • Suport tehnic 24/24, 7/7 pentru persoanele care lucreaza de la domiciliu si din studio.
  • Comisioane de 50% 80%, cu posibilitatea de a primi bonusuri saptamanale.
  • Site-uri exclusive din America si Canada ce iti ofera intre 2.99$ - 10$ pe minut.
  • Zona centrala ce iti asigura un acces usor din orice parte a Bucurestiului.