Oferte si bonusuri de nerefuzat!

 • comision 80%
  Angajeaza-te acum si primesti 80% in prima perioada !

  Aceasta oferta este valabila pentru fete, cupluri si baieti care doresc sa lucreze de la domiciliu. In prima perioada vei primi 80% indiferent de incasari, ulterior comisionul tau va fi de 75%, iar in perioadele in care depasesti 1200 de unitati primesti 5% bonus adica 80% din totalul castigului in acea perioada. Unitatile se masoara in felul urmator 400$ + 400E = 800 unitati. O luna are doua perioade.

 • 5% bonus
  5% Bonus pentru modelele care depasesc 1200 Unitati !

  Modelele noastre primesc de la domiciliu 75% din totalul castigurilor, treci peste pragul de 1200 unitati pe perioada si primesti 5% Bonus. Aceasta oferta se aplica in fiecare perioada in care se depaseste limita admisa si beneficiaza de ea toate modelele care lucreaza de la domiciliu: fete, baieti, cupluri. Contacteaza-ne acum pentru mai multe detalii legate de comisioane si bonusuri.

 • comisioane colosale studio
  Comisioane colosale din Studio!

  Comisioane din studio de pana la 70%. Astfel incat daca alegi sa lucrezi din studio si faci intr-o perioada sub 500 unitati primeste 50%, daca faci intre 500 si 1000 unitati primeste 60% iar daca treci de 1000 de unitati primesti 70% din totalul castigurilor. Te asiguram ca este foarte usor sa treci de 1000 unitati pe perioada adica 2000 unitati pe luna. Din studio oferim plata la zi, comision 50%.

Alege Modelevideochat !

  Cati bani pot castiga ?
  Modelevideochat.com iti garanteaza un castig minim lunar de 800$ cu conditia sa lucrezi 4-8 ore pe zi 5 zile pe saptamana. Castigurile iti vor creste garantat odata cu experienta. In 2-3 luni poti ajunge usor la castiguri de 2000-3000 $ lunar.
  Nu am experienta, pot lucra ?
  DA, Modelevideochat.com iti ofera training gratuit indiferent daca lucrezi de la domiciliu sau studio. Noi iti oferim sanse egale de castig chiar daca ai sau nu experienta in domeniu videochat, trebuie doar sa ne asculti sfaturile.
  Aspectul meu fizic conteaza ?
  Iti garantam ca veniturile pe care le vei avea in activitatea de videochat nu se bazeaza doar pe aspectul fizic, contand mult mai mult abilitatile de comunicare, personalitatea si imaginatia ta, acestea din urma sunt aspecte pe care membrii vor sa le vada la tine. De asemenea noi nu credem ca iti alegi prietenii de zi cu zi dupa aspectul lor fizic, cum nici membrii nu te vor alege pe tine doar pentru felul in care arati.
Intrebari Frecvente

Asistenta Online


Echipa noastra iti sta la dispozitie pentru detalii si intrebari online prin chatul din partea dreapta jos a site-ului cat si offline la numerele de telefon afisate 24/24 sau pe mail la adresa modele.videochat@yahoo.com

telefon firma  0722.122.916
telefon firma  0767.528.272

Conditii de angajare

Angajam Fete, Cupluri si Baieti !

- Varsta minima 18 ani.

- Cunostinte medii de limba Engleza.

- Cunostinte elementare PC.


ModeleVideochat.Com Te Angajeaza ! Daca ai varsta implinita de 18 ani, cunosti limba engleza la nivel comunicativ si doresti sa lucrezi intr-un studio de videochat profesional si legal, te rugam sa ne contactezi. Nu mai astepta Angajeaza-te Acum !
Avantajele Colaborarii

 • Iti oferim bucatarie amenajata, baie si conditii maxime de igiena.
 • Internet rapid ce iti ofera posibilitatea de a lucra pe mai multe site-uri simultan.
 • La noi ai parte de intimitate si conditii optime in camera de lucru.
 • Posibilitatea de ati alege tura si zilele de lucru, chiar si orele de lucru.
 • Vei avea in spate o echipa tanara si dinamica ce te va ajuta sa ai un castig maxim.
 • Site-uri neaccesibile in Romania, ce iti ofera discretie si seriozitate.