Activitatea de videochat !

 • Activitatea de videochat implica un efort fizic minim si un profit maxim, se poate desfasura de la domiciliu sau din studio. Videochat in esenta inseamna conversatii purtate pe calculator cu ajutorul webcamului numite si sesiuni, acestea au loc pe site-uri de profil din America si Canada ele neputand fi vizitate din sud-estul Europei. Atat modelele care lucreaza din studio cat si cele de la domiciliu vor lucra pe aceasi platforma. Continutul discutiilor cat si desfasurarea lor sunt strict confidentiale si depind exclusiv de abilitatile modelului, fiecare fiind liber sa faca tot ce isi doreste in private chat.

 • Siteurile de videochat se impart in doua categorii. Prima categorie in care se includ cele mai multe siteuri este free chat. In aceasta categorie siteul are doua sectiuni, prima dintre ele fiind rezervata cunoasterii, aceasta nu este platita, aici poti fi cine esti cu adevarat, poti vorbi, glumi, zambii, dansa, si in functie de talentul fiecaruia sectiunea free se poate transforma in sectiune platita numita si private chat, aici modelul nostru este platit cu o suma intre 1.99$ si 7$ pe minut. A doua categorie include siteurile care au doar sectiunea private chat, ele fiind direct privat, membrii vor plati o suma care se cuprinde intre 0.99$ si 5$ pe minut.

 • Un lucru foarte important pe care trebuie sa il sti este ca nu trebuie sa iti fie rusine cu acest job, in Romania lumea are o perceptie negativa asupra activitati de videochat tocmai pentru ca nu stiu ce inseamna, insa el include mai intai de toate comunicarea. Gandeste-te cat de frumos ar fi sa faci bani doar comunicand, tastand cu persoane aflate pe alte teritorii. Iti vei face noi prieteni care vor dori sa te cunoasca mai bine, vei petrece mult timp in privat vorbind despre diferite subiecte neimportante. Actiunea nu se desfasoara doar erotic, bineinteles include si tenta erotica de aceea trebuie sa ai varsta implinita de 18 ani, insa este bine de retinut ca poti face bani doar tastand daca ne respecti sfaturile, depinde doar de tine.

Alege Modele videochat !

  De la studio sau domiciliu ?
  Puteti face videochat atat de la studio cat si de la domiciliu, procentul de la studio este de 50, 60 sau 70 % in functie de nivelul la care va incadrati, iar cel de la domiciliu este de peste 75%. Studioul nostru se afla intr-o vila din centrul Bucurestiului, accesibil din toate partile orasului.
  Suport Tehnic ?
  Oferim suport tehnic 24/24 7/7 pentru absolut toate modelele noastre, training de la distanta cat si saptamanal in incinta studioului, programe necesare pentru toate sistemele de operare, platforma de logare automata pe siteurile de profil. Avem si concursuri periodice care pot aduce modelelor de la domiciliu echipament profesional.
Intrebari Frecvente

Asistenta Online


Echipa noastra iti sta la dispozitie pentru detalii si intrebari online prin chatul din partea dreapta jos a site-ului cat si offline la numerele de telefon afisate 24/24 sau pe mail la adresa modele.videochat@yahoo.com

telefon firma  0722.122.916
telefon firma  0767.528.272

Conditii de angajare

Angajam Fete, Cupluri si Baieti !

- Varsta minima 18 ani.

- Cunostinte medii de limba Engleza.

- Cunostinte elementare PC.


ModeleVideochat.Com Te Angajeaza ! Daca ai varsta implinita de 18 ani, cunosti limba engleza la nivel comunicativ si doresti sa lucrezi intr-un studio de videochat profesional si legal, te rugam sa ne contactezi. Nu mai astepta Angajeaza-te Acum !
Avantajele Colaborarii

 • Plata in lei la cursul oficial bnr in ziua aferenta platii.
 • Firma noasta are o experienta de 4 ani in activitatea de videochat.
 • In cadrul studioului nostru vei beneficia de conditii legale de lucru.
 • Avantajul de a lucra intr-un mediu profesionist si dinamic ce te va motiva.
 • Iti oferim posibilitatea sa iti verifici periodic castigurile pe fiecare site.
 • Alaturi de noi vei lucra de placere pentru ca vom face posibil acest lucru.