Angajari Videochat

Fete, cupluri si baieti din studio sau la domiciliu

Angajari modele videochat

Angajari Modele Videochat

Modele Videochat face angajari: fete, cupluri si baieti. Iti punem la dispozitie doua metode de lucru, poti opta pentru a lucra de la studio sau de la domiciliu, in ambele cazuri vei beneficia de cele mai mari comisioane din tara. Studioul se afla in centrul Bucurestiului oferind un acces lejer din orice parte a orasului. Fiecare post de lucru este amenajat corespunzator cu pat de mijloc, lumini speciale, camere video performante etc. Oferim seriozitate, curatenie si discretie. In mai putin de 48h de cand ne contactezi, vei incepe sa castigi primii bani.


O sa reusesti

Angajari studio videochat

Angajare din Studio

Daca doresti sa te angajezi din studio nu ezita, contacteaza-ne. Vom stabili de comun acord un interviu în care iti va fi prezentat studioul si echipa noastra, dupa aceea ti se va explica pe larg ce implica activitatea de videochat. La sfarsitul interviului decizia iti apartine, noi vom face tot posibilul sa te simti alaturi de noi ca intre cei mai buni prieteni ai tai. Studioul este amplasat într-o vila pe 3 nivele recent decorata.


Angajari videochat Domiciliu

Angajari la Domiciliu

Pentru a te angaja de la domiciliu în cadrul firmei noastre trebuie sa demonstrezi ca ai varsta minima implinita de 18 ani printr-o copie scanată a buletinului sau pasaportului, pe langa asta vor fi necesare 10 poze sexy care sa nu includa nuditate, o poza tip portret si o poza cu chipul si buletinul pentru a se putea vedea atat chipul cat si datele din buletin. Pentru detalii privind pozele si actele necesare te rugam sa ne contactezi.


Studio foto personal

Poze Profesionale

Modelele noastre din studio si de la domiciliu beneficiaza periodic de sedinte foto profesionale, acestea realizandu-se de regula in hoteluri de lux, vile excentrice și alte zone VIP. Folosim doar aparatura profesionala, pozele fiind ulterior prelucrate de un expert în Photoshop pentru a ne asigura că furnizam cele mai profesionale albume.

De ce este Videochatul cel mai tare job?

Iti promitem ca nu vei regreta angajarea în acest domeniu. Exista un moment in viata cand trebuie sa spui: "stop, nu trebuie să mă chinui pentru bani!" Te-ai născut sa trăiești, să petreci, să vizitezi, să evoluezi și acest lucru nu îl poți face lucrând 10 sau 12 ore într-un loc de munca obișnuit în care oricât ai lucra nu iți vei îndeplini visele. De aceea te invitam să ne cunoști și să iți arătam cât de ușor poți face bani alături de noi! Avem o experienta de peste 10 ani în aceasta ocupație, colaboram doar cu trainei experimentati și dezvoltam mereu idei de marketing.