Angajari Videochat

Studio videochat Bucuresti face Angajari din studio pentru Fete si Cupluri, oferim cele mai bune conditii de munca!

Angajari modele videochat

Angajari Modele Videochat

Studio Modele Videochat face angajari: Fete si cupluri. Iti punem la dispozitie doua metode de lucru, poti opta pentru a lucra de la studio sau de la domiciliu, in ambele cazuri vei beneficia de cele mai mari comisioane din tara. Studioul se afla in centrul Bucurestiului oferind un acces lejer din orice parte a orasului. Fiecare post de lucru este amenajat corespunzator cu pat de mijloc, lumini speciale, camere video performante etc. Oferim seriozitate, curatenie si discretie. In mai putin de 48h de cand ne contactezi, vei incepe sa castigi primii bani.Angajari studio videochat

Angajari Studio Videochat

Daca doresti sa te angajezi din studio nu ezita,contacteaza-ne, vom stabili de comun acord un interviu în care iti va fi prezentat studioul si echipa noastra, dupa aceea ti se va explica pe larg ce implica activitatea de videochat. La sfarsitul interviului decizia iti apartine, noi vom face tot posibilul sa te simti alaturi de noi ca intre cei mai buni prieteni ai tai. Studioul este amplasat într-o vila pe 3 nivele recent decorata.


Angajari videochat Domiciliu

Angajari Videochat la Domiciliu

Pentru a te angaja de la domiciliu în cadrul firmei noastre trebuie sa demonstrezi ca ai varsta minima implinita de 18 ani printr-o copie scanată a buletinului sau pasaportului, pe langa asta vor fi necesare 10 poze sexy care sa nu includa nuditate, o poza tip portret si o poza cu chipul si buletinul pentru a se putea vedea atat chipul cat si datele din buletin. Pentru detalii privind pozele si actele necesare te rugam sa ne contactezi.


Studio foto personal

Poze Profesionale

Modelele noastre din studio si de la domiciliu beneficiaza periodic de sedinte foto profesionale, acestea realizandu-se de regula in hoteluri de lux, vile excentrice și alte zone VIP. Folosim doar aparatura profesionala, pozele fiind ulterior prelucrate de un expert în Photoshop pentru a ne asigura că furnizam cele mai profesionale albume.

Videochat - Angajari in cel mai bine platit job!

Iti promitem ca nu vei regreta angajarea în acest domeniu. Exista un moment in viata cand trebuie sa spui: "stop, nu trebuie sa ma chinui pentru bani!" Te-ai născut sa traiesti, sa petreci, sa vizitezi, sa evoluezi si acest lucru nu il poti face lucrand 10 sau 12 ore intr-un loc de munca obisnuit în care oricat ai lucra nu iti vei indeplini visele. De aceea te invitam sa ne cunosti si sa iti aratam cat de usor poti face bani alaturi de noi! Avem o experienta de peste 10 ani în aceasta industrie, colaboram doar cu trainei experimentati si dezvoltam mereu idei de marketing.