Castiguri Videochat

Garantam ca activitatea de videochat este cel mai bine platit job din Romania!

castiguri videochat

Cat castigi din videochat?

Castigurile din videochat pot fi nelimitate si variaza de la o persoana la alta: in functie de abilitatile modelului (puterea de convingere, seriozitate, cunostintele de limba engleza, dinamism). Modele de Top din cadrul agentiei noastre castiga lejer peste 10000$ lunar. Atat modele din studio cat si de la domiciliu au realizat ca este foarte important felul in care apar in fata camerei, o zi posomorata fara chef nu va aduce mari profituri, de aceea insistam ca toate modelele noastre sa isi ia o pauza ori de cate ori simt nevoia. Iti promitem ca avem cele mai bune ideei si resurse in domeniu ca tu sa ajungi un model de top. Alaturi de noi nu vei simti presiune, reguli absurde, amenzi sau alte neplaceri. Oferim plata la zi.


domiciliu vs studio

Studio Videochat cu cel mai mare comision!

Deoarece consideram ca toate modelele trebuiesc motivate pentru a evolua oferim cele mai mari comisioane din tara!

Comisioane din studio: Procentajul tau va fi de 50,55,60% din tot ceea ce faci, acesta difera in functie de banii pe care ii vei face.

Comisioane de la domiciliu: Procentajul tau va fi de 75% din tot ceea ce faci cu posibilitatea de a lua inca 5% pe viitor.


Nu iti bate capu

plata banilor

Plata banilor

Studio: Modelele din studio pot alege sa primeasca banii cash la zi, saptamanal, bilunar sau pe card.

Domiciliu: Modelele care lucreaza de la domiciliu pot alege sa primească banii cash sau card, saptamanal sau bilunar pe data de 10 si 25.


hai sa faci bani

Hai si tu sa faci bani!

Iti oferim transparenta maxima în privinta banilor, de aceea poti oricand sa iti verifici banii făcuti pe fiecare site. Suntem convinsi ca vei ajunge să câștigi intre 4000 si 10000 $ lunar, fara un efort prea mare. Incasarile iti vor creste exponential odata cu experienta, trebuie doar sa incerci si sa ai putina rabdare. Depaseste bariera impusa de societate si viseaza cu ochii deschisi la castiguri nelimitate din activitatea de videochat, avem modele de top ce castiga lejer peste 10000$ pe luna.