Castiguri Modele Videochat

castiguri videochat

Cat castigi din videochat?

Castigurile din videochat pot fi nelimitate si variaza de la o persoana la alta: in functie de abilitatile modelului (puterea de convingere, seriozitate, cunostintele de limba engleza, dinamism). Atat modele din studio cat si de la domiciliu au realizat ca este foarte important felul in care apar in fata camerei, o zi posomorata fara chef nu va aduce mari profituri, de aceea insistam ca toate modelele noastre sa isi ia o pauza ori de cate ori simt nevoia. Iti promitem ca avem cele mai bune ideei si resurse in domeniu ca tu sa ajungi un modele de top. Alaturi de noi nu vei simti presiune, reguli absurde, amenzi sau alte neplaceri. Oferim plata la zi.


domiciliu vs studio

Comision domiciliu si studio

Oferim cele mai mari comisioane in videochat: daca optezi sa lucrezi de la domiciliu procentajul tau va fi de 75% din tot ceea ce faci cu posibilitatea de a lua inca 5% pe viitor. Daca optezi sa lucrezi de la studio, procentajul tau este de 50,55,60% din tot ceea ce faci, comisionul difera in functie de banii pe care ii faci. Pentru a intelege mai bine cum functioneaza sistemul procentual te rugam sa iei legatura cu un admin din casuta destinata asistentei online din josul paginii.


Nu iti bate capu

plata banilor

Plata banilor

Studio: Modelele din studio pot alege sa primeasca banii cash la zi, saptamanal, bilunar sau pe card.

Domiciliu: Modelele care lucreaza de la domiciliu pot alege sa primească banii cash sau card, saptamanal sau bilunar pe data de 10 si 25.


hai sa faci bani
Hai si tu sa fac bani

Iti oferim transparenta maxima în privinta banilor, de aceea poti oricand sa iti verifici banii făcuti pe fiecare site. Suntem convinsi ca vei ajunge să câștigi intre 2000 si 20000 $ lunar, fara un efort prea mare. Incasarile iti vor creste exponential odata cu experienta, trebuie doar sa incerci si sa ai putina rabdare. Depaseste bariera impusa de societate si viseaza cu ochii deschisi la castiguri nelimitate din activitatea de videochat.